[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát jó, csalódás lesz... én értem. Engem nem igazán szokott érdekelni a rendező. Persze ha olyan rendező csinál filmet aki előtte csak jókat csinált és ismert a neve, akkor tudomásul veszem, hogy oké, most az ő filmjét fogom nézni (egészen pontosan az ő általa rendezett filmet fogom nézni). Akkor sem ő fogja meghatározni, hogy alapjaiban a film jó e vagy sem. Elsősorban maga a forgatókönyv, aztán a színészek, és "csak" utána a rendező. Lehet a világ legjobb rendezője (technikai tudás, tapasztalat v. egy szubjektív szempont alapján, hogy az ő látásmódja tetszik a legjobban), ha szar a forgatókönyv és b kategóriás színészek játszanak a filmben.
Igazad van, szubjektív dolog. Az is szubjektív dolog, hogy _szerintem_ vicces az a lista :) Én elfogadom, hogy neked a legjobban várt film a Robin Hood, te is fogadd el, hogy számomra a legkevésbé várt film :)