[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
MEGA SHARK VS. GIANT OCPOTUS
OHMAJGADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!! SyFy ( Sci Fi) csatornan csapattak ( HD ban) EZ A FILM BUUUN ROSSZ!!!!!!!!!!!!!!
az effektek borzasztoak, a szineszek siralmasak, a jelenetek pedig viccesek.
Barmit mondtak, vagy csinaltak a szereplok mar csovaltam a fejem. nagyon GAAAAZ!
Kezdve ott, hogy ha valami renges keletkezett ( mert nekiment a capa a tengeralattjaronak) akkor az volt az uber effekt, hogy rangattak a kamerat es a szereplok kozben electric boogieztak mintha teasereztek volna oket. erre valt a kamera es mutatnak vkit aki olvas valami adatot vhonnan es az meg se moccan erre mutatjak a tobbieket azok meg rangatoznak mint az istenpicsa.....Masik kedvenc a villamlas. ami nem oldottak meg egy 100 wattos ego fel le kapcsolgatasaval.. NEEEEEEEM szimplan feltekertek csutkara a brightnesst egy 0.20 masodperce amitol kivilagosodott minden lampa addig amig az egesz kepernyo nem valt feherre majd vissza. OMG :( a masik mikor halal sotet van es a fegyveres or egy ki!#@$ott napszemuvegben all a fegyverrel a kezeben :D:D:D:D WHATTAFAAACK :D:D:D:
mondtam mar hogy egy szimpla mondattol is sirogorcsot kaptam? rosszabb volt mint a baratok kozt!