[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Spirit - A sikító város 4/10
Nem. Egyszerűen nem sikerült végignézni. Próbáltam mindenféle pózban feküdni, próbáltam szünetet tartani, próbáltam inni alatta, de sehogy sem ment, 50 perc után kinyomtam. Szerintem szar, erőltetett. Az egész hangulatvilág, a fekete dominancia, meg néha azok a rajz effektek kicsit a látványt feldobják, de amúgy...
Push - Energia 6/10
Aki látta, szereti a Heroest, annak nem lesz idegen ez a világ, aki még nem, talán megszereti. Bár megszeretni inkább a sorozat való, ez a film se rossz, de kicsit hosszú, vontatott. Egyszer azért nézhető.
Pandorum 9/10
Ez a film viszont valóban tetszett, hosszú volt, de meg sem fordult a fejemben, hogy mászkáljak alatta, lekötötte a figyelmem. Utólag belegondolva nem volt benne semmi extra, mégis fenntartotta a figyelmet, kíváncsi volt az ember, hogy mi lesz a következő dolog, ami kiderül, mi történik még. Fordulatos volt.