1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PJack
    Fantastic Mr. Fox

én nagyon szeretem a Pixar munkáit, de már nagyon kellett egy ilyen film is, amit nem ők csinálnak és amit nem a legkorszerűbb és leggyönyörűségesebb vizuális grafika miatt emelnek úgy ki, mivel ugye ez stop-motion-nel készült, ami kifejezetten jó, mivelhogy láthatunk ilyet is végre, ebből úgy is kevés van. a szinkronszínészek remekelnek, főleg Clooney, egyszerűen jól áll neki ez a róka szerep, nagyon el lett találva. az egésznek van egy kurvajó hangulata, amihez a zene tesz hozzá a legtöbbet. többször röhögtem fel hangosan a film alatt, olyan dialógusok vannak benne hogy beszarás, helyzetkomikum is akad bőven. az ember tudja hogy az egész komolytalan a legeslegelejétől már, de mégis valahogy komolyan veszi, mert tudja hogy csak mese, éshogy itt lehet ezt csinálni. és ez adja azt a különleges fílingjét az egésznek.
    engem lebilincselt. végre egy egyedi alkotás az animációs filmipar terén

9/10