1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Harry Brown
    This is England. Kurva világ van odaát, az egyszer biztos, félig-meddig tapasztaltam is, tudom, miről beszél a film. A sztorit elmondja a trailer, viszont amit elfelejt közölni: kösd be magad, készíts be egy kis nevetőgázt, mert különben garantált a depresszív összezuhanás.
    Magyarul: Harry Brown történetét nézve senki nem fog megszakadni a röhögéstől, ugyanakkor a mondanivaló ezúttal - nagyon helyesen - elmarad. Nincs olcsó moralizálás, se fennkölt parasztvakítás. Van helyette mérhetetlen erőszak, 100% coolfaktor, és mindent szétbüntető Michael Caine.
    Igen, ez egy kimért film, nem üvölt alatta heavy-metal, nincsenek villámgyors vágások és főhős is vagy 100 éves. De amit bosszúfilmben megtehet valaki, azt Harry Brown megteszi. Ez a műfaj csúcsa, az anti Gran Torino. Erősen liberális beállítottságú nézők inkább üljenek be még egyszer az Avatarra.
    10|10
    Azt azért hozzáfűzném, hogy ez egy szívügyként kezelt film, tudnék miért pontot levonni, ha nagyon akarnék, de egyszerűen képtelen vagyok. Tulajdonképpen az egyetlen apróság, ami szúrta a szememet, az itt-ott gagyin megjelenített CGI vér volt, de teljesen érthető, hogy miért nem a WETA-t kérték fel.