1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Rocky Balboa
    Nem értem eddig mért nem néztem meg, valahogy mindig lecsúsztam róla tv-ben is. De jó volt újra látni Rockyt, meg Stallone-t is, ez a faszi félelmetes, képes még ilyen idősen is maximalizálni magát egy filmért. Bámulatos. Sajnálom amúgy h már ilyen öreg, szar látni h az ember akinek a filmjein felnőttem, így megöregedett. Ez a gondolat valahol kapcsolódott is a filmmel, úgyhogy abszolút azonosultam vele. Jó volt a sztori, a levezetés és az alakítások is. És megvan az a nyers és komor Rocky feelingje az egésznek. Persze voltak bakik pl. h a verhetetlen nehézsúlyú bajnok mért egy kis izomtalan lófasz feka. 1000 másikat lehetett volna erre a szerepre találni nem is értem...
    A másik pedig maga a bunyó ami nekem kicsit technikátlan volt, oké nem könnyű Slynak ugrálni a ringben meg közbe még boxolni is, de nagyon látszott h egyirányú a koreográfia.
    Ettől függetlenül fasza film, jó kis esti kikapcsolós film volt, Slynak meg 100 ilyet még.
    8/10