[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #51439 ha már OFF-olunk :-)
az hogy ki mit nézz meg moziban az az ő dolga és ízlése DE látványfilmet tényleg jobban "megéri" megnézni moziban, mert egy jó filmhez nagyon nagy pluszt tud dobni pl. amikor megnéztem a Király visszatért akkor azt mondtam a legjobb film a világon, mert a remek film mellé behugyozós látványt és eddig nem látott csatákat kaptam még PLUSZBA az arcomba, ugyanígy a Mátrix-al is, DE ugyanígy remekül szórakoztam egy Armagedonon is vagy ID4-en, csak azokra nem fogom mondani a film után , hogy a No.1, a lényeg sztem a plusz dolgon van.
És sok mindent hozzá tud tenni egy filmhez a mozi közeg, ha a látvány miatt mennék csak moziba akkor kihagynám pl: a vígjátékokat DE észrevettem, hogy moziban sokkal nagyobbat üt, egyszerűen azért mert a haverokkal a többi nézővel együtt nevetsz, a feeling, ha egyedül otthon nézel egyet már más a leányzó fekvése, legalább is nálam.
Mondjuk a 2012 már botrányosan szar, azért persze egy szintet érjen el egy film.