1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Irreversible: na erről nagyon nehéz két mondatban írni. A történetmesélés ugyebár a Memento-ra hajaz (visszafelé halad), a filmet betiltották szinte mindenhol, iszonyatosan naturalisztikus és erőszakos. Emberi fejet ennyire hitelesen még nem vertek szét poroltóval.
    Mindent összevetve szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a filmből (ami zseniális: minden 10-15 perces jelenet vágás nélkül van felvéve, igen komoly teljesítmény!), kb. a fele után kicsit unalmassá válik, és nem tudja végig fenntartani a feszültséget, mint a Memento. Ráadásul Monica Belucci mellei is egyre inkább virslisednek. Hullámzó film, az első fele 9 pont, a második mondjuk négy, legeyn összességében 6/10.

Equilibrium - igencsak jó. Igaz, hogy az ötletek nagy részét már ismerjük más anti-utópiákból, de ennek ellenére nagyon jó a megvalósítás, vannak benne ötletek, végig le tudja kötni az embert. Igazándiból a "harcos" részeket nem tudom hova tenni: őszintén szólva nagyon tetszenek, ugyanakkor iszonyatosan irreálisak, és itt nincs mátrix, ami magyarázatott adna erre. Összességében 8/10, csak ajánlani tudom mindenkinek.