[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Apt Pupil(Az Eminens)
Lentebb kérdezte vki, h mi ennek a filmnek a neve és leírta a történetét is. Megtetszett, és vagy 3 napba telt míg "megszereztem":P Hát ez a film nagyon durván jó..Stephen King adaptáció.
Történet pár mondatban: Egy kitűnő tanuló megtudta, h a szomszéd öreg bácsi egy náci háborús bűnös, és elkezdi zsarolni, h meséljen neki a múltjáról. Ahogy haladunk a történetben, a szerepek felcserélődnek és a bácsi hatására a fiú is kezd megváltozni...
Ezért is jó néha ezt a fórumot olvasgatni mert 100 beírásból egyszer kétszer azért lehet gyöngyszemekre akadni...aztsetom h anno ez nekem miért maradt ki(anno sok Stephen King könyvet is olvastam és valamiért könyvben is kimaradt)
Más a Dávincsikód2vel kapcs: Nagymamám hites és miután elolvasta a dávincsi magyarázatát anno odaállít elém, h ő már nemhisz jézusban merhogy a könyv....Mondom oké nagyi:P..(mondjuk a demencia jelei már akkoriban is mutatkoztak rajta szal annyira nemvicces de mégis:)