1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Angyalok és Démonok, csak hogy én se maradjak ki :)

Az, hogy egy csomó minden más mint a könyvben egy dolog ezt nem is számítom bele az értékelésbe. Meg amúgy is úgy néztem ,hogy próbáltam elvonatkoztatni a könyvtől és egyszerű rejtélymegoldós filmként kezelni. Nem mondhatom ,hogy unatkoztam rajta, de valahogy hiányzott a feszültség ami a könyvben nagyon jól meg volt teremtve. Itt csak úgy rohangálnak A-ból B-be látszólag ész nélkül, mert az a pár magyarázat amit a filmben adott a jó öreg Tom hát bizony édes kevés a történet teljes összerakásához és itt arra gondolok, hogy ki is állta az egész mögött. A szereplők is csak úgy vannak, mintha odadobták volna őket, egyedül a prof meg a kamerlengó az aki tényleg nyújtott valamit a pénzéért. Valahogy a pisztolyos gazember figurája is teljesen kidolgozatlan maradt.
    Könyv ide, könyv oda meg lehet nézni, mert a sok ide oda futkorászás miatt nem lett unalmas, de egy erős közepes film semmi több, hasonló színvonal, mint az előző feldolgozás.
    Én azt javaslom mindenki olvassa el inkább a könyvet, nem fogja megbánni.

6,5/10