1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Watchmen
    ------------------------
    6/10

Aludtam rá egyet, tegnap még 5-öt akartam rá adni, de leülepedett.
    Tényleg fasza a sztori, jók a karakterek, faja a látvány, de a filmnek rengeteg üresjárata van, amikor az ember akarva-akaratlan elkezd unatkozni.

Szinte vártam, hogy a sztori mikor vált már át Rorschach sztorijára, szvsz egy teljes filmet elbírt volna csak az Ő karaktere, nekem valszeg jobban is tetszett volna, ha a banda fele nincs is a vásznon. Ha Ő nincs, max 4 pontot ért volna a film.

Látvány fasza, de semmi extra, bunyók jók de kevés (tudom nem ez a lényeg, de én hiányoltam, talán ritkábban unatkoztam volna, minden esetre Nolan tanulhatna Snydertől etéren), több poént vártam, elfért volna, a végkifejlett pedig über, nem erre számítottam.

Pár kérdésre a válasz engem érdekelt volna, illetve a képregényt nem ismerve lehet, hogy abban van a válasz, de nem fogom megvenni a füzeteket, annyira azért nem tetszett. Érdekelt volna Rorschach maszkjának a története, érdekelt volna, hogy ki mitől olyan erős, érdekelt volna a film végén látható, teljesen funkciótlan kék szarvas tigris MIÉRTJE ÉS HOGYANJA.

Szóval egynek jó volt, és mindenképpen másodszor is nézős, de csakis dvd-n.