[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Twilight - Alkonyat
Megnéztem, de kár volt. Volt ugyebár itt Viktor azon cikke, hogy "Alkonyat - Az új Harry Potter?", na gondolom csak nem lehet olyan rossz, mint amilyennek hangzik ... tévedtem.
Az egész egy unalmas lerágott csont, sem történetileg (bonyolultság, sztoriszál, ...), sem látványilag, sem semmilyen egyéb módon nem találtam hasonlóságot, az egész egy UNALMAS kiszámítható nagy nulla.
Az egyetlen hasonlóság a két film között, hogy a Twilightban szereplő csaj mondjuk Granger kishúga lehetne (van némi hasonlóság, testfelépítésben is) ... és ezzel el is mondtam mennyire hasonlít a NAGY Harry Potter filmekre (amiket lehet szidni, hogy mi mindent nem adnak vissza a zseniális könyvekből, de a könyvben annyi van, hogy esélyük se volt rá)
Szóval max akkor érdemes elmenni a filmre, ha hölggyel ülsz be, és tökmindegy mi szól a háttérben ..