1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Az a valaki annyit mondott, hogy milyen vicces volt amit mondtam anno 8 evvel ezelott. Nem sertegetett szo szerint!Nem nyomorekozott le mint te! De toroltem azt a hsz-t is, mivel feleslegesen keltene tuzet es keltett is mert te azonnal jottel anyazni es fikazni.

Plusz nem mondtam, hogy en vagyok a legjobb moderator az SG-n. Konnyeden fel lehet b@#$$ az agyam de mindenesetre meg igy is szerencsesebb az egesz SG, hogy nem te vagy a modi avagy hazigazda.

En nem azert bannolnalak mert nekem milyen film tetszik. Hanem azert mert sertegesz es lenezel masokat azert mert azok mas filmeket szeretnek mint te. A te keszulekedben van a baj es igen... te megerdemled a bant, azert mert moderalni kell a viselkedesed miatt es csak fejfajast okozol meg beszologatsz.

De tenyleg befejezhetned mar... mit nem ertesz meg azon, hogy nulla filmes ismerettel is lehetnek itt hazigazda? Ha nem tetszik rinyaljal a gumiszobaban.