1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Underworld 3.

Kicsit spoileres!

Sablonos sztori, karakterek stb.+aki látta az előző 2.részt nagy újdonság nem érheti. De valahogy nekem ez a rész jött be a legjobban, valószínű a középkorba való helyezés végett, 2. rész elején is az a rész tetszett a legjobban. Kicsit rövid volt, még vagy negyed óra kellett volna jobban kifejteni Lucian átállását, az "ellenállás" megszervezését stb. így gyorsan lezavarva túl erőltetnek tűnt az egész, a nagy beállások, szabadságos dumák, Vérfarkasok átállása stb. Plusz nem tudom megbocsátani, hogy nem szerepelt egy aranyos szemű gyerek a filmben már vártam a sok sablon között! De kifejezetten jól szórakoztatott, néhol nagyon jó jelenetekkel pl: a Lycan-ok szökésénél a vámpírok falhozszegezős nyilai, vagy az elején Rhona Mitra (jó nő) üldözése! Bill Nighy teljesen jó volt, mégegyszer látvány, stílus bejövős olyan 5/10, ha már Outlander-re 6-ot adtam, az kicsit jobban tetszett.