[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Gran Torino
hát nem nagyon szeretem az ilyen típusu filmeket, sőt Eastwood is nálam az igazi kemény cowboy marad de ez a film tényleg jó lett!
ez télleg kitalálta Mr. Eastwood, bár nem ez a legjobb filmje sztem, mégis izgalmas minden perce!
A 79 éves klasszis a főszerepben is óriásit nyújtott, igazi kemény, veterán katonát alakít, aki nem kicsit elfogult rasszista, de mégis valahol egy érző ember! Kicsit ezsembe jutott róla még a westernhős, aki ugyanilyen lazasággal, de keménységgel alázott le mindenkit a prérin!
És mind amellett, h a film nagyon komoly és végig drámai, azért Mr. Eastwood megengedett magának pár igazi fekete humort, ami nekem nagyon bejött...
A film címével igazán nem vagyok kibékülve, mert sokkal ütösebb címet is kaphatott volna, és igazán a Gran Torino csak az elején és végén szerepel benne...
mindent összevetve igazi élmény a film minden perce, és igazi élmény még mindig igy látni és dolgozni Eastwoodot!
8/10