1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kojiro
    Nekem semmi bajom a véleményeddel 100% elfogadom. A TDK-ban sok klisé van azért és a néhol pelpuhított szövegkönyvvel. De akció filmből többet kihozni szerintem nem lehet. Én szeretem az ilyen filmeket és ez azok közül ez a legjobb. Én azon kevesek közé tartozom, akinek még Batman hangja is tetszett, komolyan. Frankón lehozza azt, amire az ember 10 évesen Batman képregény olvasása közben gondol, hogy miért is van vastag fekete keret a szó-buborékján.
    A színészek meg szerintem kivétel nélkül jók. Harvey Dent, Gordon, Alfred és még Bruce Wayne is.
    Ellentétben pl a Burtonös első résszel, A TDK minden szempontból jobb. Burtonében csak Bruce és Joker karaktere volt jó, a többi szereplő idegesítően rossz volt. Csupa jellegtelen arc ráadásul. Az akciójelenetek (főleg amikor Batman bunyózik) kurvaszar volt. Mégis e miatt a két színész miatt (Keaton, Nicholson) megnéztem a filmet vagy 100x anno.
    És most a TDKt is láttam vagy 5x full, meg néha bele-bele néztem :).
    Amúgy a Beginst is jópárszor.