[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #43696 Valkűr
Nagyon jó film, nem is értem mi volt a probléma vele. Aki a téma iránt fogékony kötelező, de másnak is szívesen ajánlom! Singer megint zseniálisat alkotott, sztem a témából a maximumot hozta ki, végig feszült hangulatot kreált (éreztem a gyomromban, szóval beleéltem magam) volt olyan pillanat, hogy "drukkoltam" persze végig tudja az ember, hogy nem lesz happy end, sztem ezért se favorizált film kint+nincs benne "amerikai hős" csak jó Náci vagy rossz Náci. Bár ez egy film és lehet tettek is hozzá és vettek is el, nagyon jó megmutatja azért nagy vonalakban , hogyan is történt akkor, milyen kis nüanszokon múlt a siker vagy a bukás, mennyire komplex volt a helyzet és nem csak annyi, hogy kinyírjuk Hitlert. Tom Cruise teljesen jó, nem zseniális de ami kellett azt simán hozza, a többi szereplőt is eltalálták! Úgy látszik Branagh nagyon szeret Nácit játszani. Szóval sztem teljesen korrekt film!