1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Nekem ezzel tudod mi a bajom?
    Hogy Bond-ot anno kitalálták VALAMILYENRE. Akárcsak Indy-t, Freddy-t, Jasont, Morpheust, és a többit. Konkrétan nyálas, hülyebuzis, nelegyenpiszkosafehéringem-es, piperkőc, őfelségetitkosügynöke stílusúra. Ettől lett Bond az ami.
    Ő nem egy reális titkosügynök, nem egy létező 3D-s alak, és nem is egy olyan karakter aki akármelyik akciófilmben szerepelhetne, hisz morcosan a fejéből kinéző, előbbütökaztánkérdezek macsókat minden második akciófilmben láthatunk.
    NEM! Bond nem ilyen. Miért kéne másnak lennie mint Connery, Moore, Brosnan és a többi megformálta? Jahogy azért, mert azt már a 21.századi moziközönség gyomra nem veszi be?
    Akkor nézzenek Bourne-t, vagy tripla "kopaszizomkolosszusvagyokésnagyonmenőextrémarc" x-et, DE NE BONDOT! Hívják akárhogy, de ne James Bondnak. Bond nem nyers, Bond nem öl-öl-öl. 21 filmmel a hátuk mögött ne akarják már azt mondani, hogy "na amit eddig láttatok az mind kamu, mert BOND IGAZÁBÓL ILYEN MINT DANIEL".
    Ez nekem a gondom ezzel.

A CR amúgy szerintem is nagyon ütős akciófilm lett, az elejét tátott szájjal néztem.