1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Ez butaság!
    Az első rész szinte teljesen érthető volt!
    Én is, meg te is megértetted miről van itt szó!
    Erre megcsinálják a folytatást, és minden eddigi szabályt, és tényt ÁTHÁGNAK, MEGVÁLTOZTATNAK!
    Kérdezem: ettől most ez a mű komolyabb lett?
    Hozzátettek valamit a Matrix 1 már-már festőien egyszerü és tökéletes történetviteléhez?
    Szerintem NEM! Egyszerúen összezagyválták az egészet mindenféle kulcskészítővel, felszabadított szoftverekkel, meg idióta verekedős jelenetekkel, amikből már olyan sok volt, hogy unalmasan tekintettem magam elé.
    Sajnálom, ezt érztem! Az a tökéletesség hiányzott ami a Matrix 1-re jellemző volt (persze Freak szemében az egy bakiparádé.....tudjuk. :-DDDDDD)

"De ami a legjobban kikészített, az az a szöveged, hogy az épitész monológját leegyszerüsíthették volna"

Szerinted hány ember értette meg annak a monológnak az 50%-át?
    Ja és szerinted TE azt 100%-osan MEGÉRTETTED?

Én sem akciófilmre ültem be. Én a matrix második részére ültem be, így tudtam, hogy mire számítok. Az elsőt sem akciófilmek tituláltam, így most sem azt vártam. Mint mondtam, idegesített is jópár bunyós jelenet.

Más részt.
    Én kurva fogékony vagyok a témára, de ne degradálj le azzal, hogy kijelented, hogy te igenis megértetted az egészet és akinek ez kusza vlt az gázos, mert még egy sort nem írtál a filmlényegéről a már eddig kiderített 13. emelet effektusról!
    Ez nem kérdés!