1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    No akkor a hétvégi termésről.

Blasta, a nem tetszett listád nagy részével egyet tudok érteni, nagyjából ezek a részek nem tetszettek nekem sem (csodálkozom, hogy az Asterixel még senki nem hasonlította össze a 100 Smith-es harcot, én most megteszem :).
    A különbség a véleményünkben a hangsúlyokon van, ugyanis a töménytelen hiba ellenére nálam ez egy nagyon jó film, nálad nem.

Az építészes párbeszéd, mint értelmetlen szöveg: úgy gondolom, ha néhány embernek sikerült megértenie (vagy legalábbis egy értelmezést adnia neki, amit majd a harmadik rész úgyis átértelmeztet :), akkor már nem igaz a "hablaty"-emélet. Van értelme, összeáll egy értelmes egésszé -> akkor mi a gond vele. Nem sikerült megérteni? Meg kell nézni még egyszer, meg kell kérdezni a havert, hogy neki mi jött át, fórumozni kell. Pont ettől jó ez a film, vagy többszöri megnézés, vagy több ember kell a részletek összerakásához.
    De semmiképpen nem az egy megnézés utáni kijelentés: ez egy értelmetlen összevisszaság...

13. emelet: látom itt lassan tényként lesz kezelve a dolog, azért várjunk még ezzel. A csavaroktól volt számomra jó eddig ez a két rész, miért ne lenne még sok csavar benne? Miért lőnének el egy olyan poén, ami friss, amit három-négy éve egyszerre ketten is lelőttek?
    Én bízom benne, hogy lesz itt meglepi a befejezéskor.