[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nos!
Hosszabb lélegzetvételü vélemény következik, tele SPOILEREKKEL, szóval úgy olvasni!
Próbálok időrendi sorrendben haladni, de biztos kifelejtek dolgokat.
Ami nem tetszett:
-Abszolute időhúzás kategória az Orákulum testőrével folytatott verekedés! Semmi értelme nem volt. A poén a végén okés, de ennyi!
-Neo érhetetlen harca a 100+ Smith ügynökkel!
Idióta baromságnak tartottam. Ebbe bele tartozik Smith ügynök "feltámadása" és szabad, soxorozódó szoftverré alakulása! Egy idő után itt kezdtem el kényelmetlenül fészkelődni és csúnyán nézni magam elé.
-Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a CGI trükkök sem tetszettek! Kiváltképp NEO vagy Smith ügynök arcára gondolok, harc közben! Egyszerűen engem marhára zavart, hogy LÁTTAM, ez nem Keanu Reeves, hanem egy rá "hasonlító" CGI figura! Az oké lenne, hogy ilyen mozgásokat képtelenség megcsinálni hús-vér szereplővel! De akkor legyen olyan a CGI figura, hogy az felismerhetetlenül hasonlítson, vagy akkor ne akarják ezt megcsinálni! Egyszerüen ez a rész amatőr volt! Hozzáteszem, hogy többször előfordult, hogy láttam a CGI karakterek "gumiarcát" más szereplőknél, más részeknél is.
-Idiótaságnak tartom azt a részt, hogy elmennek egy emberért, akit az Orákulum említett, a kulcskészítőért. Azt se tudják, hogy miért és minek, de ha ez a picsa mondta, akkor biztos jó lesz! Baromság.
Ez a rész is abszolut időhúzás kategória nekem.
-A franciabuzi szoftver-pacák idegesített a hosszú moológjaival, aminek nem sok értelme volt a történet szempontjából!
-A házban történt szóróvágó fegyveres verekedésnek szintén semmi értelme, láttuk már Neo-t verekedni, tudjuk, hogy ő Mike Tyson, minek bemutatni, hogy bánik el némi szolganéppel...
-Aminek aztán tényleg semmi értelmét nem láttam, az Belucci néni smárolós jelenete!
Egy szoftver érezni akarja, milyen volt amikor a szoftver férje smárolta le amikor szerelmes volt belé....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-Az üldözős jelenet túl hosszú volt. Idegesített, hogy az ikerpár 1000+ lövedéket lőtt ki a kocsira, de a kerekét csak 10 perc után lőtték szét. Pffffff
-Az építész bácsival történő beszélgetést 50%-ban voltam képes felfogni. Ez az én hibám, de remélem nem gondoltok beképzeltnek, ha azt mondom, hogy nálunk sokkal hülyébb az emberek (főleg az amerikaiak) nagy része, sokkal kevésbé képesek ezeket az összefüggéseket felfogni. Rájuk is gondolhattak volna!
-A végén levő jelenet meg egyenesen blőd, amikor Neo a való világban is elintézi a robotokat.
Lantebb már leírtam, de leírom mégegyszer, úgy kerek a kritika:
Ha Neo a matrix után már a valóvilágban is superman lesz, akkor kitépem a hajam (erre igazából nem számítok)
Ha a Revolutions-ban kiderül, hogy a valo világnak hitt világ is csak egy matrix és a most ismert matrix egy matrix a matrixban (jó mi?:-)))
akkor az simán csak egy koppintás, amit a 13. emeletben már lelőttek!
Ami tetszett:
-a táncolós rész, csak kicsit hosszú volt!
-Trinity feneke
-Zion bejáratát őrző Mech. Itt megdobban t a szívem :-DRemélem a Revolutionsban sok ilyet látunk harcban
-Az ikrek stílusa és dumái. Már nem emléxem az autóban történt pár szavas dumára, de az nagyon ott volt. Sajnáltam, hogy NEO mégcsak nem is harcolt velük. És remélem nem haltak meg, hisz miért halnának meg egy szimpla robbanástól???
:-DDDD
-Trinity motorozása Istenkirály!!!!!!!!!
-
-
Nem jut más az eszembe!
Történetvezetés: rossz!
Bunyók: Átlagosak/blődek
Poénok: Kevés és közel nem olyan frappánsak mint a Matrix 1-ben
Egyebet nem tudok mondani! Kérem kapcsolja ki! :-DDDD
(biztos kihagytam még valamit, majd írom!)