1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Múmia 3 - Mittudoménminekamije
    Kb. 20 percig bírtam, így nem pontoznám, hiszen lehet, hogy utána fantasztikus ütemben ívelt felfelé a minőség. Bár rövid matek után (filmhossz, potenciális növekedési mutató) is csak egy 2/10-et saccolnék meg maximumnak. Egyszerűen nézhetetlen, a szereplők mintha valami ócska stand up comedyből másztak volna elő, a CGI bűnrossz, a forgatókönyv ráfér egy turbórágócsomagolás belső felére és az összes szöveget úgy Ctrl-V-zték be valami közhelygyűjteményből...
    Úgyhogy sajnos a mittudoménkinek a feltámadását már nem volt szerencsém látni. De kicsit belehajtottam és láttam, hogy van benne jeti, szóval lehet, hogy később még kap egy esélyt! (NOOOOT!!!)

Transformers
    Ez egy ilyen este volt. Bár az ilyen blockbustereket általában moziban nézem, de ez vhogy kimaradt, mondjuk annyi baj legyen... Most komolyan: ha Jerry Bruckheimer elengedi Bay kezét, akkor onnantól kötelezően át kell menni valami ultragagyi amerikai rágógumiszemétbe? Oké, hogy magában a Transformersben sincs túl sok potenciál, de a film elindul egy jó irányba, csak aztán falnak fut: az elején a katonai támaszpont elleni támadás és úgy általában a sivatagi részek nagyon jók, a film csúcspontjai, de a többi... :S
    Kb. minden percre jut egy ripacs karakter: a hackerfeka srác tette be nálam a kaput elsőnek, ott volt egy 10 perc szünet, aztán a fogalmamsincsmilyen szupertitkos részleg ügynöke, aki mintás poénalsógatyát hord és úgy beszél, mint két buzi, stb.
    Mindezt megfejelte a totál értelmetlen cselekmény, ami az egész film mélypontja: oké, hogy a világűrből érkező robotseregek sztorija alapból igényel némi rugalmasságot a nézőtől, de könyörgöm, ha fél percenként merülnek fel kardinális kérdések az emberben, akkor ott valami nem stimmel. Csak néhány:
    -a Kocka miért változtat minden elektromos tárgyat gonosz robottá? :O
    -amikor Megatron elől mentik a Kockát, akkor a szuperbiztonságos és minden elől elzárt überbunkert elhagyva (? oké, hogy Megatron is ott van, de azt meg simán végignézi mindenki, ahogy kiolvad, azon is jót röhögtem) miért indulnak be a városba? a zsúfolt és teletömött belvárosba csalják az Álcákat, ahol a saját eszközeikkel (harci helikopterek, vadászgépek, tankok) az emberek képtelenek érvényesülni, ellenben iszonyatos anyagi kár okoznak!

Stb.
    De voltak persze jó részek is: tudom, hogy gáz ilyenkor nőt említeni, nem is szoktam, de Megan Fox lélegzetelállító. A film abszolút csúcspontja, mikor autót szerel xD
    Jók az átalakulások is, bár kissé erőltetett, hogy kb. félpercenként váltanak formát, de ez legyen a legnagyobb baj. És persze az akciójelenetek is kiválóan koreografáltak, ahogy olvastam, sokakat zavart az átláthatatlanság, szerintem belefér, úgyis totál mindegy, hogy ki üt kit, mert a karakterek bemutatva nem lettek! (tudom, egy erőltetett jelenetben elhadarták a neveiket, wowww)

Lehetne még írni, de már is többet kapott, mint amit érdemel. Pontszámból nem fog:

3/10