[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az elmúlt három hét termése:
21 (2008): Jó, simán nézhetõ, szórakoztató, és megfelelõen egyensúlyozik a könnyedség és a néhol szó szerint véres komolyság között. Negatívuma talán csak a kiszámíthatóság. 7/10
Mutant Chronicles (2008): A szerep- és kártyajáték alapjául szolgáló világ történetének csak fontosabb kezdeti elemeit (és a nevét) vették át, egyébként más köze nincs hozzá. Hát, nézhetõ. Egyszer mindenképpen. Viszont a steampunk-os dolgok egyáltalán nem tetszettek. 6/10
Outpost (2008): Minimál költségvetésû természetfelettis misztikus horror-akció-féleség modern és nácis vonallal egyszerre. :) Ez is nézhetõ. 6/10
Postal (2007): Aki a játékokat (fõleg a másodikat) ismeri, az sok kis apró pluszt találhat benne, de mások számára vszleg az imdb értékelés lesz az irányadó. Én inkább az elsõ csoporthoz tartozom, szóval középút és 5/10. Nálam az elsõ Boll film, ami ilyen magas pontszámot kapott. :)
Street Kings (2008): Kellemes csalódás. Bár nincs bajom Keanu-val, a trailer-ek alapján valami sablonosabb sztorit vártam, amit csak a kedvenc dokinkkal akarnak eladni. Ehhez képest mindenképpen jobbat kaptam, végig izgalmas és fordulatos, a duplacsavar is jó volt. Laurie elsõ jelenete a kórházban meg egyértelmû kikacsintás a sorozat felé. :) 8/10