1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • macleod2005
    Most jutottam el oda hogy megnéztem a REC et. Hát nem tudom, lehet hogy csak az az sok manga/anime mondatja velem ezt amit elolvastam/megnéztem, de a zombiefilmek kezdenek nagyon szánalmasak lenni, hogy a doom nem hozta vissza egyik játék feelingjét se az egy dolog, de ami nem játék alapján születik abba miért nincs egy kis extra se, mindegyik ugyanaz, mindenki bőg mindenki zombie lesz, és a végén 3 szerencsétlen próbál menekülni, a film végére marad egy fél... mostani zombie filmek közül egyedül a Planet Terror hozta azt az igazi zombie feelinget, holott az akart ilyen paródia féleség lenni...
    Egyszerű a képlet, ha már zombie, akkor vírus, és haljon meg mindenki és azzal próbáljuk megilyeszteni a 14 éveseket hogy a zombi beleüvölt a kamerába... (elég egy doom3 at végigjátszani és onnantól az ilyenek nemhogy megijesztenek, hanem még föl sem ébredsz tőle...)
    Ha már zombi filmet akarnak akkor legyenek benne újdonságok, pl a zombik nem a kutatólaborból, vagy ahhoz kapcsolatos dologból jöjjenek és nem legyen zombie vírus se (legyen egy kis homály vagy mint pl a hullajóban vagy egyszerűen jöjjenek a pokolból), azokba a szerencsétlenekbe legyen egy kis állóképesség, kis józaneszű gondolkodás, ne csak sírás meg összevissza rohangálás. És könyörgöm legyen 1 db direkt erre a célra létrehozott karakter, egy zombievadász például, akine nemhogy fél a dögöktől, hanem a zombienak az agyáig tolja fel a 44 es kaliberű mordályt, miközbe a másik kezével kitöri egy másik zombie nyakát. És könyörgöm legyen a filmnek rendes befejezése, mert ez a tipikus horror befejezés ez megint nagyon sablonos, ne maradjon mindig 1-2 zombie a végén, és valami kis lezárás kérnék, hogy mi történt, pl fejezzék be úgy hogy a zombievadász felrobbantja magát az összes döggel együtt vagy valami még látványosabb, a lényeg hogy újdonság legyen...
    rec vége is.... amikor néztük... "na és most?...... oké, akkor menjünk enni, ez egy sz*r film volt...."