1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    tudod ez azert vicces mert Jackie chan talan tobb idot toltott el filmekben szerepelve avagy rendezve jeleneteket mint akarmelyik szineszed.. hulyeseget beszelsz szerintem. nohde semmi baj megszoktuk mar magunkrol az ilyeneket:D

igazad van: akinek fingja sincs a reupolkhoz mint pl en - en akkor sem leszek pilota ha odatesznek az ulesbe hogy nah fiam vezess...

de ez mar megint ott buzlik hogy jackie chan azota szerepel filmekben amiota te elkezdtel szobatiszta lenni... ( most ezt remelem nem vetted sertesnek:D)

ui: itt most nem arrol veszekszunk hogy jo szines vagy nem... mindenesetre ha nem ismered nem kell fikazni... sokkal tobb koze van a filmekhez mint a legtobb kedvenc szineszunknek.

a filmjei tobbsege nagyon jo... en szeretem a regi filmjeit amit meg a dagadt haverjaval rendezett egyutt .. szeretem az uj filmjeit is... szorakoztatoak. ha neked nem tetszik akkor nezzel masfajta verekedos filmeket.. bar sokminden mas nem letezik. jet li filmek? ugralunk a faagakon filmek?