[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
(mikor unjátok már meg a Riddickre való reagálást? Minden héten kétszer megtörténik, hogy valaki leírja a véleményét, Riddick le hülyeparasztköcsögözi, ti beszóltok neki, ő mentegeti magát, hogy jó-jó, ha olyan jó film volt, legalább mondja meg az illető mi tetszett jobban benne mint a Bourne triológiában, ti meg megpróbáljátok ezredszerre is a fejébe verni, hogy a forumozó nem kőbe vésett szabályok, hanem saját érzések szerint osztályozz és mondd véleményt.
(egyébbként ő is ezt csinálja, csak kőbunkó stílusban)
A végeredmény egy nagy nulla, mert pár nap múlva ugyan ez a kör meg ismétlődik. Újra és újra.
Én meg ugy minden 10. ilyen után megkérlek titeket hogy ha a nevét látjátok, akkor ugorjátok át a hozzászólást (ált. én is csak ilyen vitakialakuláskor olvasom el), és akkor senkinek sem kell fél oldalt átolvasnia egy-egy film véleményezéséért, ötlet szerzésért.. vagy csak meglepödésért, hogy mennyire eltérő izléssel és véleménnyel rendelkezik egy annyira nem is tág réteg.)
uff
MI3: néha élveztem, egy két akció jó volt benne, de a nagyrészét végigsírtam, hisz hülyeség (kedvencem a hordozható maszkkészítő, mely nem csak a delikvens arcát, de annak magasságát és testömegét is megváltoztatja :D).. rossz pillanatban néztem meg a számomra rossz filmet. Talán ma a Street King helyretesz.