[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Cat #3706 nemtom beirtam e már, de ha igen ismét emlékeztetnék:
én a duna plazaban vettem jegyet, direkt a feliratosra, és azthittem alig lesz hely, hatalmas tömeg stb.
DE NEM!!! Az egész terembe előttem mindössze 6, azaz hat jegyet adtak el!!! pedig 5 napja lehetett már előre vásárolni
a duna plazaban csomó teremben vetitik, és de feliratosan csak egyben -> ennyire van igény! ilyen buta vagy lusta a magyar néző, hogy nem akarodzik neki olvasni, még ha kisebb az élménye (szerintem) akkor sem!
ezért nem látni a magyar tévékben sosem feliratos filmeket (hbonak volt ilyen hétfő esti bevállalása, hogy feliratosan ad egy egy filmet, de nem nagyon jött be nekik sztm), a magyar nézőt egyszerüen nem érdekli a felirat!
másik érdekesség: feliratok.hu fórumában a szinkron csere topic a második legnépszerübb, majd 6000 hozzászolással -> a hülye magyarok a dvdripjeikre vhs kazettákról lerippelt szinkronokat raknak rá, mert ők magyar hangot akarnak! :D
eszméletlen idióták