1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sawyer2
    Az ember gyermeke

Érdekes volt a történet, de sok üresjárat volt benne. pl miért terméketlenek a nők? vagy mi történik ha megtalálják a babát? Ezekre még lehetett volna 1 kis időt szánni mert elég sok volt az időhúzás benne. És ez a másik dolog: érdekes módot választott a rendező (Alfonso Caurón). A filmben egy jeleneten belül alig található vágás. egész jelenetek (10-15 perces részek) lettek felvéve megállás nélkül. Elég egyedi megoldás, volt ahol bevállt, de volt pár olyan rész is ahol el lehetett volna ettől tekinteni. És a karakterek sem voltak eléggé kidolgozva. Oké néhány dolgot tudunk róluk főleg a főszereplőről, de lehetett volna több is. Ezen felül semmi extrát nem találtam a filmben, egy kicsit többre számítottam.
    6.5/10

Ál/Arc - Face/off

Újra megnéztem John Woo nagysazbású akció filmjét. A film nem a valóságra alapul, szerintem nem is ezt célozta meg. Itt jönnek elő például a kisebb nagyobb hibák hogy: attól hogy kicseréljük John Travolta és Nicholas Cage testét, még a testi szerkezetük nem lesz ugyanaz, és valljuk be merőben eltér egymástól a két színész testalkata. A történet is 1 kcisit sablonos, a jó bosszút áll a rosszon és végül happyend. Ennek ellenére egy jó kis pörgős látványos szépen megkomponált akciófilmet kapunk, és én ezért is ültem le elé.
    7.5/10