[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Bezzeg nekem még a Sólyom bosszúja is nagy kedvencem volt azokkal a mai szemmel nézve már baziócska fantasy-varázslatos effektekkel. 
Shoot em up - akció-vígjáték? Mi volt ez? Nem tudom, de nagyon élveztem! Félig olyan volt, mintha valami lövöldözős játékot vittek volna filmre. A film nézése közben eszembe jutottak azok a távolkeleti filmek, melyekben cölöpökön egy lábon ugrálva verekedtek a Pókemberi képességekkel bíró harművészek, vagy a Tigris és Sárkány harci jelenetei. Képtelenebbnél képtelenebb lövések, menekülések, ugrálások. Mindezt a nyugati világban, de a mai korba ültetve. Nyugati western-anime? :DDD A hős visszahozta az egykori Sly/Schwarzengger stílust, hogy egyedül halomra gyilkol egy fél országnyi hadsereget. De mivel nem érzem, hogy komolyan gondolnák, nem is látszik egy fikarcnyi erőlködés sem a filmen. Tessék élvezni! Naaaaagy piros pont neki.