[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Akkor most hogy kategorizálsz?"
Azt hiszem nem értetted miről beszélek. Nem kategorizáltam és nem mondtam, hogy egy férfi nem hatódhat meg, hanem azt, hogy a legtöbb férfiban van egy amolyan színjáték, hogy ne látszódjon a "gyengesége". Biztos mindenki élt már át ilyet.
"Ha amolyan művészlélek, akkor miért ne csinálna gyakrabban filmeket?"
Egyetlen szóval sem mondtam, hogy Cameronnak bármilyen művészete is lenne, ennélfogva nem értem miért magyarázod ezt nekem. Mondandóm lényege kb annyi volt, hogy valahol kézzel készítik a ruhákat (a te értelmezésedben legyen ez a "művészet"), sok helyen gyárban. Cameron gyárának termékei pedig ki akarnak tűnni a többi futószalagos termék közül és ez nem 1x sikerült is neki.
A Titanic pedig minden volt a stúdióknak, csak pénzkidobás nem. Cameronnak pedig nyílván nincs gondja a kenyérvétellel, de messze nem ő a leggazdagabb rendező. Nyílván a legtöbb sikeres rendező gazdag, akkor most mindegyik egy pénzsovár hazug?
Spielberg után pedig írtam valamit zárójelbe.