[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Azt hiszem mindenki tudja miröl beszélek."
Én meg azt, hogy magad sem.
Általánosságban szeretem Leó filmjeit, s ha már szerelem: a Rómeó és Júliát nagyon szeretem tőle! Akkor most hogy kategorizálsz?
"Cameron véleményem szerint nem pénzhajhász, ezt pedig azzal magyarázom, hogy nagyon ritkán készít filmet (mint tudjuk a Titanic óta volt)"
Nézd, önmagad ellen beszélsz. Ha amolyan művészlélek, akkor miért ne csinálna gyakrabban filmeket? Egyszerűen a stúdiók anyagilag nincsenek felkészülve Cameron -nevetségesen magas- költségvetéseire, ill. valszeg vígan elvolt a Titanic profitjából mostanáig. Plusz egyáltalán nem olyan nagy művész, mint amilyennek beállítod, a megalománián kívül egyetlen egyedi stílusjegye nincs, legfeljebb szerinted, de akkor már hallgatom is.
"nem az a tömeggyártó mint pl. Spielberg"
Jómagam nem igazán szeretem a "Mester" filmjeit, kifejezetten unalmas és következetlen darabokat gyárt, és legendásan képtelen befejezni őket. De! Van egy markáns mesélő stílusa, amit összetéveszthetetlenül kiszagol az, aki egy kicsit is jártasabb a témában és ez a stílus menti meg a középszertől néhány filmjét. Plusz sokoldalú, csinált azért egy München-t is, belenyúlt az Elitalakulatba, stb., szóval már ennyi elég, hogy köröket verjen Cameronra, aki kb. minden felrobbant, oszt' jónapot.
"Igen talán néha itt-ott nyálas"
Akarod mondani: szentimentális. Nyálat én csak a köpködős jelenetben láttam...
satöbbi