1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Pont az oldschool stilus tetszett benne. Régen kedveltem az ilyen tipusú horrorokat, de sajnos csak valami vacak Halálos Kitérő féle vacakokat kaptunk kézhez.

Ez a film, a maga kliséivel és kiszámítható jeleneteivel mégis valahogy mérföldkövekkel jobb lett mint pl az elöbb említett film. Sok pontot nekem sem ér, de időeltöltésnek nagyon is megfelelt :)

Amugy meg megnéztem a Prestiget. Azt értem miért kapott ily sok pontot, de hogy valaki belegabalyodjon a cselekménybe és ne értse hogy mi történt azért az hihetetlen. Vagy én járok hihetetlen tévúton :D Igaz hogy szeretnek egy csavarra még egy csavart tenni :)

Egyetlen egy rész zavart csak, de ez már inkább szőrszálhasogatás:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye ott vannak az utolsó fellépései. Arra játszik, hogy ő mindig beleesik és meghal a dobozban, és vár egy picit, hogy vajon ellenfele lement e és megtalálta e a haldoklót. Ha nem hal lentről kiabálást, akkor fent előjön a másolatén. Mikor meghallotta hogy lent kiabál, hogy segitsenek, meg fog halni, szépen csöndben meghúzodott odafent. Elvileg ezt igy tudta csak megcsinálni, hiszen nem lehet annyi ember közül pont őt kiszúrni, főleg álcában.

Na igen, de mi van akkor, ha az emberünk nem síkit fel kétségbeesett, félreismerte, és megrémülve bár, de csöndben hallkan kisompolyog a színpad alól? :)

És ha félretesszük hogy egy gömbből kicsapó statikusság mire képes a filmben (mert most higyjük el hogy igenis tudományos csoda történt), akkor szerintem egy hatalmas filmet kaptunk.