1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sawyer2
    ŐŐ hát izé nem is tudom mit is mondjak...

Azért ilyen mert ez elvileg az első történet. Itt alakul 007-essé. Itt jönnek elő a szokásai. Pl vodka martini felrázva nem keverve. A Transporter nél sokkal komorabb és komolyabb volt. Kurva jó volt a vágás is, és nem sok baki volt benne. És azok a különleges bond elemek is megvoltak benne. Ezektől az elemektől bond film. Ennyi újítás nem ártott a sorozatnak. És ezek megvoltak a szereplőváltásoknál is. pl Roger Moore sokkal arrogánsabb volt Connery pedig olyan vonzóan erős. Ezért én azt mondom, hogy majd ha lesz 4-5 bond film Craigel az összes Craigeset kell összehasonlítani mondjuk az összes Moore-ossal. Mert lényeges változtatás csak szereplő váltásnál van és akkor kell is. Szerintem igen korrekt és Martin Campbell egy kis GoldenEye-t is tett bele. És végre bemutatja miért is lett ilyen Bond hogy alakultak ki a szokásai.
    Szerintem jó akció (bondhoz méltó) egy újabb frissüléssel (kb 5.)
    9.5/10