1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hellnight
    Lényegében nekem is tetszenek, de nyilván ezek is az úgynevezett tömegfilmek, sajnos. Nem rossz az 5.6-os rating, bár imdb-re csak úgy félszemmel tekintek, mert bár van olyan film aminek rating-je kiemelkedő és még jó film is, de vannak olyan filmek amiknek raintgej elég alacsony, nekem meg pl rohadtul tetszik. Mondjuk ha megnézel egy "The Thing" rating-et vagy egy "Alien" ratinget lehet látni a különbséget :)
    A mai horrorfilmeket azzal rontják el, hogy állandóan FIATAL-okkal pakolják őket teli. Ha megnézed 2-3 évre visszamenőleg a horrorfilmeket, akkor vagy egyetemisták vannak a horrorfilmekben, vagy már nem tanulnak, de akkor sem többek 25 évnél. Nah most nézd meg az Alien vagy a The Thing stáblistáját. Weaver már az első Alien filmnél is volt vagy 40 éves, Kurt Russel szintén a Thing-nél és fényévekkel jobbak. Ok, hogy ezekben a mai horrorokban szép csajokat választanak, de hát mégis. Ha meghalnak benne akkor nem mind1, hogy egy bombázó vagy egy 40 éves anyuka hal meg? :D Jó lehet nem mind1, de ezzel nem lesz több a horrorfilm. No meg ugye a brutalitás. Jó-jó meg minden, lestem is nagyokat a Láncfűrészesen, főleg mikor Thomas a sráccal ügyködött :/ de ez sem biztos siker. Sokan a Fűrész 3-at is azért tartják szarnak, mert túl brutális. Az más téma, hogy nekem rohadtul bejön :D
    Nah meg az ilyen folytatásos filmeknek sincs mindig túl nagy jövője. Szinte minen részben ugyanaz történik. Erre a texasi eléggé megfelelő film. A két új részben mindig volt 3 srác meg 2 csaj. Vagy valami hasonló felállás akik pont texas felé veszik az irányt aztán megtörténik velük a baj. Úgymond ugyanaz mint egy másik epizódja, legfeljebb annyi különbséggel, hogy kicsit másabb a sztori. De másban nem tér el annyira.
    Ettől függetlenül megnézem persze én is az ilyen filmeket és talán majd meg is veszem eredetiben 990-ért :D Többet nem érnek.