[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Igen, ezeket én is megfigyeltem. Viszont ez a rész nagyon hasonlított a korábbiakhoz, és én másra számítottam. Egyértelműen ez a legjobb része, mert bár az első rész nagyon jó, de mai szemmel nézve kevés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ezek a részek nem nagyon függnek össze. A fő sztori ugyan az, csak mindig más úton-módon jutnak oda a fiatalok és ez nekem nem jön be annyira. Jobban tetszett volna ha vannak utalások benne a korábbi részekből. Persze ez tényleg amoylan 0. rész. Nem azt mondom, hogy jobb lenne úgy, mint a Halloween-nél, hogy a második rész ott folytatódik, mint ahol az első befejeződött, de több szálat végigvihettek volna. Mert az ok, hogy ebből megtudjuk, hogy mért lettek emberevők és mi volt az ok, hogy ilyenekké váltak, de az, hogy ugyanúgy x fiatal kavar a házban ez már kicsit elcsépelt. Arra gondoltam, hogy a csaj túléli és ő lesz az első túlélő, aki végülis elmeséli a történteket. A sztori méginkább megdöbbentő, mivel ez megtörtént, a baleset is nagyon látványos volt, (persze biztos túlozva mesélik el a sztorit) ahogy elütötték a tehenet, nem beszélve arról, amikor a csávó fejéről lenyúzta a bőrt... Annak ellenére, hogy az ilyen tipusú filmek nem tudnak sok újdonságot mutatni, nekem tetszenek. Remélem és jó lenne, ha lenne egy utolsó rész, amolyan sztori lezárás, hisz állítólag nem fogták el a gyilkost vagyis nem tudják, hogy akit lelőttek ő volt-e biztosan.
Nem tudom, hogy ez a rész anyagilag mennyre volt sikeres, de az imdb-n 5.6-re értékelték, ami egy ilyen tipusú filmnél egész jó....