1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    -=SAW 3=-

Kissé félve kezdtem nézni, mert a sok alázás után amit kapott, elment a bizodalmam.Mondjuk már az első képsorok sokkolóak voltak, mert nem igazán bírom a trancsírt.Az első két részben is volt ugyan jócskán, de abban még a számomra elviselhető határokon belül mozogtak:)A harmadik részben már igencsak érezhetően erre a trancsír stílusra, fájdalom közvetítésre lett kihegyezve a film, ami egyfelől érthető, másfelől meg pont az a baj ezzel, hogy pl. az átlag néző nem nagyon bírja nézni(pl. én sem:D)Ez a dolog és a "lelkizős" részekre(Jeff, Amanda stb.) helyezett hangsúly, amelyek alapvetően megkülönböztetik az első résztől.Tény, hogy az első egy zseniálisan összerakott múvi volt, de nem érzem igazságosnak azt a kijelentést, hogy ez egy sokkal rosszabb vagy-ne adj isten-nézhetetlen film lenne.Egyetértek az előző hozzászólóval is.A folytatások már eleve hendikeppel indulnak, hiszen nagyjából tudja az ember, hogy mire számítson, elvárásai vannak, így egy folytatás SOHA nem fog ütni akkorát, mint amikor az ismeretlenből előtűnik egy film, amit az ember leül, nézi naívan, elvárások nélkül, aztán hirtelen megkapja a nem várt pofánvágást.Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen pontokat kapott volna a harmadik rész, ha az 1-2 soha nem létezett volna.Gyanítom, hogy jobbakat.Én megpróbáltam ezt a filmet is egészében nézni, nem kezdtem el viszonyítgatni meg ilyesmi és azt kellett látnom igen jó film ez is:)A rendezés és az operatőri munkában azt hiszem továbbra sincs semmi kivetnivaló, a csattanó bár nem szól akkorát, de azért az is ott volt rendesen.Mindenesetre összhatás miatt mindenképp kiemelném a mostani fantáziátlan horror múvikból, nekem ez a dvd is ott lesz a gyűjteményben.De ismétlem:aki nem bírja a trancsírt, az óvatosan nézze, mert itt kb. 10 percenként kapja az áldást:)
    (Megjegyzem, utána megnéztem az Apocalyptot.Nos az abban lévő állítólag "húdevéres" részeket már röhögve néztem:D)

7/10