[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
most esett le melyik is az a film. Mondom milyen háborus film lehet ez.. ismerös a neve. A holokausztról beugrott. Cassell, probáld végigszenvedni. Nagyon bizar képet fest az emberekről. Hogy képes a legvadabb dolgokat is úgy egy gyerek színe elé tárni, hogy az csak viccnek vagy komoly munkának hasson.. na és nagyon megható. A barátnőm a végén el is pityeredett mikor néztük, én csak magamban könyeztem meg a befejezést :) (az eleje pedig nem is olyan hosszú)
És Cassell, megkérdezhetem ha nem gond, hány éves vagy? :D Mert a "Begnini vagy kifene" kifejezés kicsit sziven ütött. Noha csupán 22 vagyok, és a korosztályom lassan már majd fele nem ismeri ezt a nevet, azért ő nem volt egy akárki abban az időben :) (gondolom a mostani korosztálynak kicsit nehezen emészthető már... talán a mondanivaló is.. talán csak a fanyar humor.. pedig ez jó, sokkal jobb mint a mostani Horrora akadva tiniparódiák (és ez a film még csak nem is vígjáték :D))