[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Illusionist
Nemtudom, hogy itthon miert nem jelent meg meg a mozikban sem...kint mar dvd-en is lehet kapni... nah mind1... Edwart Norton mint egyik kedvenc szineszem megint hozta a formajat es a film is jo volt. Talan kicsit elfogult vagyok, de jo kis romantikus-csavaros film volt. Bar szamomra a kozepetol nagyon tudtam mar hogy mi lesz a csavar, de talan ez mar a sok csavaros film miatt van.
---> 7/10
Material Girls
Soha, de soha ne nezzetek meg meg baratnovel se... borzalom...
---> 1/10 [csakis egy-ket szep csaj miatt]
Donnie Darko
Humm... reg meg akartam nezni a filmet. Soakt olvastam rola, hogy jobb mint a Butterfly Effect stb... nalam ott kezdodik a gond, hogy nem ertettem a filmet...illetve a veget... lehet, hogy valami rendezoi valtozatot neztem meg [nemtudom], de olyat is hallottam, hogy aki eloszor a rendezoit nezi meg az nemfogja erteni vagy forditva:) nemtudom.
Ettol fuggetlenul nagyon jo volt a film hangulata, de komolyan valaki spoilerbe magyarazza el a fo lenyeget+ film veget is... nemtudtam megerteni, pedig szoktak menni az ilyenek:)
Rock School
Hatalmas film. Alapbol nagyon birom Jack Black-et igy nemvolt problema ezzel sem. Hatalmas zenek, gyerekek is jol szineszkedtek... nalam az idei ev [tudom, hogy 2004-es film] vigjateka [amit lattam]. Nagyon jo kikapcsolodasra a film.
---> 9/10