1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    We are Marshall (2006)

1970. A Marshall University csapata hazafelé tart repülőn egy idegenben játszott mérközés után. A repülő lezuhan és nincs túlélő. Az edzők a játékosok és néhány rajongó aki a csapattal utazott. Mindannyian meghaltak. 75 ember. A Marshall University vezetősége úgy dönt megszűnteti a football programot de néhány rajongó 3 megmaradt játékos és egy edző aki nem akarja feladni úgy dönt, hogy nem hagyja annyiban és felállítanak egy csapatot az 1971-es szezonra.

A film igaz történetet dolgoz fel és vérbeli dráma. Úgyhogy ne lepődjön meg senki ha esetleg elérzékenyül alatta.

Én szeretem a dráma műfajt, szeretem az amerikai focit és végre Matthew McConaughey nem egy szépfiúszerepben látható.

10/10-es nekem. Úgy érzem nincs hiba a filmben minden a helyén volt és méltó emléket állít az 1970-71-ben történteknek.