1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Árnyvadász
    Láttam és tetszett. Mindenkinek más jön be. Én nem szapulak amiatt, hogy az neked nem tetszett. Az a baj, hogy olyan világban élünk, ahol már nincsen egy filmben gyilkosság vagy bármi más szennyes dolog, az már nem film. Romantikus filmek igenis jók! Sajnálom, hogy ezek neked nem jönnek be. Nem hinném, hogy ott értelmetlen fecsegések lennének. Lehet túl nyálas sokaknak, de ez romantikus film. Pont az a jó benne, hogy erre a szálra épül a fő vonala a filmnek és másodlagos a Titanic katasztrófája, mivel azt már sok más rendező feldolgozta. Mellesleg nagyon igényesen van megcsinálva. Minden szempontból.

ELőző kérdésedre: Voltam szinitársulatban. Az ilyen szerepeket bárki eljátsza neked. Te magad is el tudod játszani. Ehhez nem kell, hogy te színész legyél. Mind1. Ezen nem érdemes vitatkozni. Neked tetszett, nekem nem és ennyi a történet.