1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Jaj ne legyél már te is akkora kocka mint "mindenki", akik csak külsőségek alapján ítélnek meg egy filmet.Badarság összehasonlítani kettőt csak azért mert mindkettőben van valami szörny.NEM arról szól.Más műfaj.Úgy látszik a lenti példámat figyelmen kívül hagytad, ahol a Donnie Darkot és az Időzsarut említettem amikben egyedüli közös, hogy van időutazás mégsem hasonlíthatod össze a kettőt.De ha neked ennyi elég, hogy összehasonlítsd...hát erre mit lehet mondani?(Az Alien és az Alone egyébként pont rossz példa, mert mindamellett hogy szörnyek vannak benne, ráadásul mind a kettő sima akció/horror, tehát az sokkal inkább összehasonlítható.)
    Az ilyen "csak a külsőségeket nézem"-re pont aktuális példa, amit az egyik munkatársnőmtől kaptam ma, hogy milyen beteg vagyok, nem érti hogy tetszhetett tegnap a tv-ben a Butterfly Effect, amikor pedofil van benne meg egy kiskutyát is megölnek:)Ő egy fél óra múlva elkapcsolta.Na mondom gratulálok, te is jól felfogtad a lényeget:)