[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
latom nem voltal keped felfogni a valaszomat....
icram jott azzal hogy nem az van talan hogy egyedul vagyok a gondolatommal.. holott az egesz ugy kezdodott hogy mi a szare hasonlitja ossze a kettot MINDENKI....
nah..tehat akkor valszeg nem egyedul vagyok egy ilyen mondat utan hanem egy vagyok a sok kozul...
es igen.. pontosan ilyen osszehasonlitasi modszerrel lehet osszetenni az alien es az alone in the dark c. filmet.... mindkettobe szornyek vannak... ennyi... es a ketto kozul az alien a zsirabb.
Szoval jelenleg is ugy gondolom hogy neked/nektek csak az a fontos hogy beugassatok es okoskodjatok es egyutt fikazzatok le a szenvedo alanyt....
a film arrol szol hogy van valami az erdoben amitol fosnak az emberek... ugyan ez van minkdettoben!!!!!!!! a korites es a csattano kulonbozik... szerencsere hiszen enelkul a ket film ugyan az lenne... es azt imadom hogy ezekutan is idejottok es probaljatok belemagyarazni a fejembe hogy marpedig nem igy van...