[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Megnéztem ezt az FF7:AC-t !
kánklúzsn:
***** SPOILER VAZEG *****
én szótam !
1. HOVA TŰNT TIFA MELLBERENDEZÉSE ?!!! Grrrr !
2. FAX-ért nem használnak matériát (túl sok lett volna az effekt-e?, ezér csak úgy elhappolják a sztoriban) ?!! Megértem, hogy egy efféle mako generator-szegény időben spórolni kell a matériával, ami amúgy is istentelen dolog, nade kérem ?!! Ne mondják már hogy matériák nélkül a fegyverek bármit is érnek ugye ?! Főleg mako-s, jenova infected, geostigma-s soldier-ek ellen...
3. Végülis így le lehet győzni egy aeont, pláne, hogy a végén Aerith is besegít egy kicsinység én ezt nem így éreztem akkora baromságnak, bár...
4. Bele akarták ráncigálni az összes karit, de ez itt "kissé" erőltetett lett.
5. A végén az Omnislash perfekto, csak kár, hogy Sephiroth újra beszopja, mint anno. Na jó, végül is ez nem teljesen az eredeti "Sephiroth" Sephiroth volt, ezzel még be lehet magyarázni.
6. AZ ellenfelek (leszámítva az aeont és Sephit) gagyik. Nehogymár Cloudnak egytrilliomodik szinten megártsanak.
7. A csatákban kicsit lebegős a fizika, nem érezni a dolgok súlyát (főleg tifa bunyójára gondolok), de jó.
8. A puskás öcsisajt (a 3. bratyó) tök felesleges volt bele szvsz., már nem tudtak mit kitalálni.
9. A zene OKÉS a vége felé (bár nem tom miért kellett átdolgozni itt-ott), előtte néhol már-már felejtős.
Asszitem elalszom az elején, olyan uncsin indult, aztán a végére határozottan FF7 fílin-es lett a dolog (pergő és mégis elgondolkodtató, nyugodt és mégis izgalmas)! Ha így kezdték volna... Minek ez a hosszú vontatott sztori egy ilyen rövid filmbe ?! Ha ez mondjuk egy bevezető epizódja egy sorozatnak, az még elment volna, így viszont önálló filmként nagyon felemás. Főleg, hogy valahogy a grafikusok is megerőltették magukat és a végére valóban hozták az FF7 stílusát és a minőségre sem lehetett panasz. Serintem ahogy csinálták, úgy fejlődött a koncepció, a grafika és sztori (és nyomtak bele több pént). DE akkor ennyi erővel újracsinálhatták vón az elejét (nadehát ez is biznisz) ?!
Mind1, alapjában jóak lett ! (némi hiányérzettel) Kicsit olyan fan-filmes hatása van.
***** SPOILER ENDIDHÍŐR *****