[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lantee #22749 "Hát szerintem meg egy ilyen részletesen leírt alapanyagból, olyan háttérrel, annyi lóvéval, és akkora CGI-támogatással akármelyik középszerű rendező minimum ugyanígy megcsinálta volna ezt a filmet..." - LOL -
Ezzel a mondattal pont az általatok istenített (és mellesleg szerintem is jó) Jacksont alázod le, mellesleg totál hülyeség. Nem véletlenül P.J. rendezte, és egy film minőségét nem a CGI mennyisége határozza meg. "Minimum ugyanígy..." - Pont én nem vagyok Tolkien fan, pont én nem olvastam a könyveket. Lehet fikázni a filme(ke)t, de azt mindenképpen el kell ismerni, hogy nem véletlenül kapott annyi Oscart, amennyit.
Az is biztos, hogy jó alapanyagból könnyebb dolgozni, de most felhozhatnám egy tökéletes ellenpéldának Uwe Bollt...de nem teszem, mert az már a másik véglet.
Egy műre, amely megalapozta az egész fantasy fogalmát, azt mondani, hogy unalmas...ne haragudj, de ezt meg Te fejtsd ki légyszíves!
Igazából nem akarok itt nagy vitákba bonyolódni, meg hosszú kommenteken keresztül magyaráz(kod)ni, csak már annyi baromságot olvastam ebben a topikban, hogy nem tudtam megállni a beledumálást.
Attól is kivagyok, amikor tökéletesen szórakoztató, látványos, hangulatos, kasszasiker filmet aláznak le az itt jelenlévő kisöcsik (tisztelet a huszon túliaknak), mert neki pont nem tetszett. Persze tetszett, mert meg is van neki cd-n, hetente nézi, de olyan vagyány dolog fikázni! Sőt! Még vagányabb dolog egy teljes katasztrófát a védelmünkbe venni. Példákat nem írok, újabb vitát gerjesztene.
Szóval nem kötekszem, csak ha tőlem elvárjátok az észérveket, jogosan várja el az egyszeri topiklátogató tőletek is ugyanezt.
PEACE