1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Arról van szó, hogy a LotR első része után jött a nagy hype, és a nézők (többsége) kérdezgette, hogy ki ez a P.J., mit csinált eddig? Amikor meghallották, hogy hátizé, van még 4-5 filmje, egyik sem nagy költségvetésű, meg a mozikba sem nagyon volt (jó, a Frighteners ilyen szempontból magasabb kategória Zemeckis-szel, Elfman-nalk, MJF-fel, moziban is ment, de az sem volt túl sikeres), és vértakonybelek, meg agykiesős-visszapakolós, akkor megrázza a fejét, és közli, hogy az sz*r, nem érdekli, majd levonta a konzekvenciát: PJ új-zélandi, vagyis az isten háta mögött dolgozott, nyilván nem volt pénze, de a LotR-ral végre kiugrott, és megafilmekre ő a(z egyik) legjobb választás, hiszen a LotR is mennyire hú, meg há. Hát szerintem meg egy ilyen részletesen leírt alapanyagból, olyan háttérrel, annyi lóvéval, és akkora CGI-támogatással akármelyik középszerű rendező minimum ugyanígy megcsinálta volna ezt a filmet... És ezzel most nem PJ érdemeit akarom csökkenteni, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a harmadik részt már meg sem néztem, teljesen hidegen hagyott. (Nem, nem vagyok Tolkien-fetisiszta, bár a könyveit olvastam, többször is, tehát nem a változtatásokkal volt bajom. Tolkien fantasy-ja alapból unalmas, de ez más lapra tartozik. :) )
    Szóval azt akarom kikanyarítani ebből: szerintem nem a LotR-on, vagy a King Kong-on dől el, hogy mire képes PJ. Ő már megmutatta korábban, és szerintem az az igazi arca. De bolond az, aki két ekkora sanszot kihagyna, és nem hibáztatom érte... :)

Ui.: A King Kong-ot jobban várom, mint a LotR-t anno. :)