[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sziasztok!
Én nemrégen láttam a Collateral - A halál záloga című filmet. Nekem a történet és a film hangulata nagyon bejött viszont három szemetszúró gagyiság van benne amivel szerintem elcseszték a filmet... Az első kisebb amikor Vincent áramtalanítja az épületet de ennek ellenére a négersrác (Max) lifttel megy fel... A második amikor Vincent ráfogja a fegyvert a nőre simán le kéne hogy lőjje. Az egész film alatt egyik áldozatánál se szarozott hanem rögtön lőtt, de itt persze direkt nem lőtt hogy Max megmenthesse a csajt (tipikus amerikai gyagyi filmszarság:)). A harmadik az pedig, hogy a végén Max lelövi Vincent-et. Na ez a leggyagyibb az egész filmben. Oké rendben kielégszem azzal, hogy mindketten bekapnak egy-egy golyót és meghalnak, de az, hogy a béna néger aki egy órával ezelőtt még azt tanulmányozta hogy hogyan kell kibiztosítani a pisztolyt, lelő egy profi bérgyilkost az teljesen irreális!!!