1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Értem, tehát bántotta az igazságérzetedet, nem volt a végén hepiend, nem kapta meg a gonosz a büntetését? Márpedig ez sztem így tiszta volt.

Márpedig azért, mert:
    -Dave felesége nem véletlenül NEM a rendőrségnek mondta el ami történt. Úgy gondolta, hogy Dave a tettes és bűnhődnie kell amiért kinyírta egy barátjuk lányát.
    -A zsaru se nagyon tehetett volna semmit. Egész végig ők is Dave-et tartották bűnösnek
    -A zsaru feleségét mondjuk nem értem miért akartad volna kinyírni, gyerekestül. Halál baromság.
    -Ráadásul Dave-nek megváltás volt a halál, annak idején meghalt már mikor elvitték.
    -Dave pedig önbíráskodott, megölt egy pedofilt majd elhallgatta. Lényegében megkapta a büntetését Ő is :-)

Ez így volt rendben, ez így volt életszagú. Az, hogy Jimmy nem a megfelelő embert nyírja ki, pontosan a SORS KEZE.
    Az erősek megmaradnak, a gyengék elesnek, és kurva mindegy ki mit gondol igazságosank, az élet NEM IGAZSÁGOS! Ezért tökéletes ez a film a maga nemében számomra.