1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Mint azt a #21312-ben már írtam, szerintem is meglepően jó filmre sikeredett, nekem nagyon tetszett (nálam 7 pontos volt). Egyedül pont a verekedésekkel volt bajom. Volt néhány hihetetlenül jó és tökéletes jelenet (pl. a vége felé az arénában), meg néhány hihetetlenül rossz és béna (pl. az elején, amikor az ékszerboltban verekednek). Egyébként a karakterek és a sztori nagyon rendben volt (kis apróságoktól eltekintve).

Jut eszembe (a kungfucinema-n olvastam): Jet Li bejelentette, hogy jövőre jön ki az utolsó filmje, utána abbahagyja.

Ui.: Tegnap volt az új Tony Jaa film, a Tom-Yum Goong thaiföldi bemutatója. A premieren még maga a thai miniszterelnök is ott volt, szóval nem valami sufnimozira kell gondolni. :) A hírek szerint a moziváltozat kb. 1 óra 40 perc, a kereskedelmi (DVD) változat 2 óra 40 perc (!) hosszú lesz (ez utóbbi attól függően lesz megvágva, milyen lesz a fogadtatás). A premieren néhány tucat "külföldi" (nem thai) rajongó is részt vehetett, az első review-k vszleg már ma (de max. néhány napon belül) várhatók.