1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sné Zsuzsa
    Mostanában sok olyan filmet láttam, ami egyáltalán nem fogott meg, viszont amiket nem régiben láttam és tetszett az a Nemo nyomában, a Madagaskar unalmas volt, meg sem közelítette a Shreket (bár azóta nem láttam olyan ütősen, poénos animációsat)...a Sin Cityben csak a jó öreg Bruce jelenetei tetszettek...ugyanakkor a Bevetés - John Travoltával tetszett és tegnap újra megnéztem a Guy Richie féle Ravasz, agy... filmet, ami újra megnevettetett.
    Hát...asszem nem sok jót igér a Világok háborúja, viszont az Angelina és Brad-es filmre már kiváncsi vagyok.

Ami igazán hiányzik...az egy American Beauty stílusu, sok mondanivalóval fűszerezett, piff-paff és "huh, de rohadt sokan csapnak össze" effekt nélküli film...amiben valóban szemtanúi lehetünk a színészi tehetségnek, nem csak ámulunk és bámulunk, hogy 2 dzsedáj milyen ügyesen meg tud állni két mozgó placcon a lávatenger felett.