[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
War OF The Worlds - 

En mar regen nem neztem ugy filmet hogy tatot szajal. Tegnap megtortent. Oszinten annyira utos efektek voltak es annyira teccet minden hogy ugraltam oromomben. Viszont sajnos ebben is megvoltak azok a hulye clishe-ek amik nekul nem film egy holivudi film. Ja es en nem fogtam fel hogy miert haltak meg a vegen de errol tobbet a SPILER resz allat.
SPILER es foleg az a par dolog ami kibaszottul zavart es azok amik a legjobban teccetek.
Ami teccet az foleg a nagy allat masinak mukodese , a folyon lefolyo hullak es vegeppen pedig az az ego vonat ami elhaladt. Nem beszelek a harcokrol es minden mas efektrol. Amikor rajott a fiu hogy lealt a pajzsuk es elkezdik oket lonni raketavetokkal jaj! :D
Ami meg nem teccet :
Mar maga az a teny amikor lezuhan a repulo a haz mellet mindent elsoporve de a kocsinak ami a haz mellet parkol semmi baja es hogy a vegen a gyerek megis tuleli de tiszta poros mintha nem lett volna ideje furodni egyet... jo arrol ne is beszejunk hogy amikor az elso vihar utan minden elektornikus cucc meghal de amikor az elso gep kijon a foldbol a pasas vigan kamerazik.
Vegso sorban pedig miert is haltak meg a vegen? Azert mert nem tudtak alkalmaszkodni a termeszethez?